fbpx
Simon Brand2021-05-27T08:33:20+02:00
Brenkala

Simon Brand

Simon je dejaven v različnih jazz in pop-rock zasedbah.

Simon Brand

NA KRATKO O SIMONU BRANDU

Glasbeni začetki Simona Branda segajo v Glasbeno šolo Logatec, kjer ga je igranja kitare učil Miha Meglič. Šolanje je nadaljeval na oddelku za jazz Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana pod mentorstvom Janija Modra. V tem obdobju se je redno udeleževal tudi delavnic ter seminarjev pri vrhunskih glasbenikih, med drugim Mikeu Sternu, Femiju Temowou, Larryju Coryellu, Primožu Grašiču, Freddieju Bryantu in drugih.

Trenutno končuje diplomski študij jazz in popularne glasbe na univerzi Gustav Mahler v Celovcu, v razredu Thomasa Wallischa. Dejaven je v različnih jazz in pop-rock zasedbah, zadnje čase pa se posveča tudi kompoziciji ter aranžiranju.

SIMON BRAND POUČUJE

Klasična kitara

Kitara je vsestranski inštrument, ki je prisoten skoraj v vseh glasbenih žanrih in skupinah. V glasbenih skupinah se uporablja kot solistični ali kot ritmični inštrument.

Akustična kitara

Učenje akustične kitare omogoča, da se naučite poznanih in domačih skladb, ter stopnjujete svoje znanje. Napredek nato lahko dokažete tudi na različnih nastopih.

Električna kitara

Učenje električne kitare je primerno za otroke in odrasle, saj je električna kitara nepogrešljiv instrument v kakršni koli družbi in okolju.

0
let
0
glasbil
0
učiteljev
0
učencev

OBVESTILA IN ZANIMIVOSTI

Naročite se na obvestila in zanimivosti naše glasbene šole.

Go to Top