Ukrepi in omejitve v glasbeni šoli

Objavljeno: 27. aprila 2021

Ob izrazitem slabšanju epidemiološke slike v Sloveniji smo zaostrovali ukrepe in sprejemali nove omejitve.

Prizadevamo si za visoko kakovost poučevanja, zato smo izredno veseli, da se je situacija v državi toliko izboljšala, da se je vsaj individualni pouk glasbenih predmetov lahko vrnil v šole in ne poteka več v obliki učenja na daljavo.

Da bi obdržali obstoječi način poučevanja in da bi v čim krajšem času v živo znova stekel tudi skupinski pouk, je naša dolžnost, da smo pri upoštevanju ukrepov in priporočil dosledni in v zgled našim učencem. Tako lahko največ naredimo, da se širjenje zajezi in ostane življenje v čim bolj normalnih tirnicah.

Prosimo za upoštevanje priporočil in ukrepov

  • ZDRAV KOT DREN: Učenje naj poteka le in samo, če sta zdrava tako učenec kot tudi profesor. Če je kdo bolan, se lahko uro v dogovoru s starši izvede na daljavo.

    Natančna evidenca v E-glasbeni šoli je ključna v primeru obolelega, okuženega učenca. Pozorni smo, da kar se da skrbimo tudi za varnost sledenja stikov z okuženimi.

  • RAZKUŽEVANJE ROK IN SKUPNIH POVRŠIN: skrbimo za redno razkuževanje skupnih prostorov in glasbil, predvsem delov, katere uporabljajo učenci (npr. tipke klavirja).

  • NOŠENJE MASKE: v šolah, na hodnikih, v skupnih prostorih je uporaba maske OBVEZNA.

  • PREZRAČEVANJE UČILNIC: po opravljeni uri obvezno dobro prezračimo učilnice.

  • DISTANCA: če je le možno, se vzdržuje minimalna razdalja dva metra med osebami.

Potrudimo se ostati zdravi.

Lep pozdrav,

kolektiv Glasbene šole Emil Adamič

Deli obvestilo.

Naročite se na obvestila in zanimivosti naše glasbene šole.