fbpx
Tina Hribar2021-05-04T09:52:36+02:00
Glasbila s tipkami

Tina Hribar

Tina je pod mentorstvom prof. Acija Bertonclja in prof. Hinka Haasa leta 2003 zaključila študij klavirja.

Tina Hribar

NA KRATKO O TINI HRIBAR

Tina Hribar je svojo glasbeno pot pričela z igranjem klavirja v GŠ Jesenice pri prof. Elizabeti Demšar-Zupan, nadaljevala na Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani pri prof. Alenki Dekleva, študij klavirja pa je zaključila leta 2003 na Akademiji za glasbo v Ljubljani pod mentorstvom prof. Acija Bertonclja in prof. Hinka Haasa. Leta 2005 je diplomirala še na pedagoški smeri klavir.

V času študija je nastopala solistično, v klavirskem duu in različnih komornih zasedbah ter se udeleževala tekmovanj in poletnih šol pri priznanih profesorjih.
Ima bogate izkušnje na področju korepetitorstva, kjer je sodelovala z zbori, pevci, inštrumentalisti in plesalci. Ker jo zanimajo tudi druge glasbene zvrsti, sodeluje z različnimi glasbeniki in zasedbami.

Klavir je poučevala na GŠ Jesenice in GŠ Radovljica, zadnjih enajst let pa je bila zaposlena na Konservatoriju za glasbo in balet, kjer je korepetirala balet in poučevala klavir stranski predmet.

Leta 2008 je zaključila usposabljanje po metodološkem sistemu Edgarja Willemsa in postala Willemsov učitelj. Po tej metodi je deset let poučevala v Glasbenem centru Doremi na Bledu. Tu je nekaj let poučevala tudi otroke z avtizmom.

Trenutno sodeluje kot baletni korepetitor s SNG Opero in baletom Ljubljana ter predava teorijo glasbe na Višji baletni šoli v Ljubljani.

TINA HRIBAR POUČUJE

Klavir

Učenje klavirja pomaga razviti ogromno sposobnosti. Za dobro igranje ni potrebno imeti velikih rok in dolgih prstov. Pomembno je, da z redno vajo osvajate vedno težje skladbe.

0
let
0
glasbil
0
učiteljev
0
učencev

OBVESTILA IN ZANIMIVOSTI

Naročite se na obvestila in zanimivosti naše glasbene šole.

Go to Top