fbpx
Tamara Čebokli2021-05-04T09:44:05+02:00
Glasbila s tipkami

Tamara Čebokli

Tamara je v svoji glasbeni karieri osvojila številna priznanja in odličja.

Tamara Čebokli

NA KRATKO O TAMARI ČEBOKLI

Tamara Čebokli, rojena 14.08.1999 v Postojni, prihaja iz majhne vasice pri Kobaridu. Vzgojena je bila v glasbeni družini, katera ji je pri sedmih letih odprla vrata v glasbeno življenje. Obiskovala je osnovno šolo Simona Gregorčiča Kobarid, prvo glasbeno izobrazbo pa si je pridobila v Glasbeni šoli Tolmin pod mentorstvom Tatjane Cimprič.

Že kot mlada pianistka je dosegla številne dosežke. Leta 2010 je na Regijskem tekmovanju mladih pianistov v Novi Gorici prejela zlato priznanje in se tako udeležila državnega tekmovanja v Velenju. Tudi tu je dosegla zlato priznanje. Dve leti kasneje se je udeležila Regijskega tekmovanja mladih pianistov v Idriji, s katerega pa je odnesla srebrno plaketo.

Novih izkušenj si je pridobila tudi julija 2013 in 2014, ko se je pod mentorstvom Selme Chicco Hajdin udeležila poletnih šol v Izoli. Po končani osnovni šoli je svojo izobrazbo nadaljevala z vzporednim študijem v Kopru. Poleg gimnazije je klavir nadaljevala pri profesorju Denysu Masliuku, splošno maturo pa je opravila leta 2018. Po končani maturi se je vpisala na Akademijo za glasbo v Ljubljani, kjer trenutno obiskuje 3. letnik oddelka za glasbeno pedagogiko.

TAMARA ČEBOKLI POUČUJE

Klavir

Učenje klavirja pomaga razviti ogromno sposobnosti. Za dobro igranje ni potrebno imeti velikih rok in dolgih prstov. Pomembno je, da z redno vajo osvajate vedno težje skladbe.

0
let
0
glasbil
0
učiteljev
0
učencev

OBVESTILA IN ZANIMIVOSTI

Naročite se na obvestila in zanimivosti naše glasbene šole.

Go to Top