fbpx
Mitja Skočaj2021-05-24T15:47:19+02:00
Pihala

Mitja Skočaj

Mitja rad zaigra v ansamblu, z veseljem pa znanje prenaša na mlajše generacije.

Mitja Skočaj

NA KRATKO O MITJU SKOČAJU

Sem Velenjčan, ki se že od malih nog rad aktivneje ukvarja z glasbo in športom. Z leti je prevladala želja po glasbenem ustvarjanju in tako sem se odločil, da bo glasba moja poklicna spremljevalka. Poleg igranja v ansamblu prenašam znanje tudi na mlajše generacije, če pa mi čas dopušča, z veseljem zaigram tudi v domačem pihalnem orkestru.

Rad spoznavam nove države, predvsem me zanimajo narava, umetnost in kulinarika. V prostem času sem najraje s svojo družino – mojima dvema dekletoma. Ker smo glasbena družina, smo že začeli s spoznavanjem glasbenih zvrsti, začela pa so se že prva lobiranja, kateri instrument bi naša najmlajša članica lahko pozneje igrala. Poleg tega smo radi v naravi in na obiskih pri svojih domačih, trenutno pa se ukvarjamo tudi s prenovo našega doma.

MITJA SKOČAJ POUČUJE

Klarinet

Učenje klarineta je primerno za otroke in za odrasle. Pri otrocih pa je uspešen začetek pogojen z dosegom vseh tipk na klarinetu in z že razvitimi zgornjimi sekalci.

Kljunasta flavta

Učenje kljunaste flavte se lahko začne že zelo zgodaj. Primerno je za otroke in tudi odrasle. Zagotavlja vam pravilno tehniko dihanja s prepono in pravilen nastavek ustnic.

0
let
0
glasbil
0
učiteljev
0
učencev

OBVESTILA IN ZANIMIVOSTI

Naročite se na obvestila in zanimivosti naše glasbene šole.

Go to Top