fbpx
Katja Kos2021-05-05T12:22:58+02:00
Glasbila s tipkami

Katja Kos

Katja kot korepetitorka, pevka in organistka sodeluje z različnimi društvi.

Katja Kos

NA KRATKO O KATJI KOS

Katja Kos iz Peč pri Moravčah je svojo glasbeno pot začela na Glasbeni šoli Domžale (oddelek Moravče), kjer je obiskovala klavir pri profesorici Anamariji Javornik Zupanc. Svoje šolanje je nadaljevala na teoretskem oddelku Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana, letos pa končuje magistrski študij glasbene pedagogike na Akademiji za glasbo.

Na glasbeni šoli Emil Adamič poučuje klavir in nauk o glasbi od leta 2018. V tem času je poučevala tudi glasbeno umetnost in vodila pevske zbore na OŠ Janka Kersnika Brdo in OŠ Jurija Vege Moravče. V prostem času sodeluje z različnimi društvi kot korepetitorka, pevka in organistka. Delo z otroki jo navdušuje in izpopolnjuje.

KATJA KOS POUČUJE

Klavir

Učenje klavirja pomaga razviti ogromno sposobnosti. Za dobro igranje ni potrebno imeti velikih rok in dolgih prstov. Pomembno je, da z redno vajo osvajate vedno težje skladbe.

Nauk o glasbi

Nauk o glasbi je odlična opora instrumentalnemu pouku, saj učenca nauči dojemanja melodično-ritmičnih ter harmoničnih relacij v glasbi. Vpliva na razvoj glasbenega intelekta in ustvarjalnosti.

0
let
0
glasbil
0
učiteljev
0
učencev

OBVESTILA IN ZANIMIVOSTI

Naročite se na obvestila in zanimivosti naše glasbene šole.

Go to Top