fbpx
Jure Doles2021-05-04T08:37:34+02:00
Tolkala

Jure Doles

Jure, ki bobna že od 9. leta, je danes član rock skupine San Di Ego.

Jure Doles

NA KRATKO O JURETU DOLESU

Jure Doles je bobnarske palice prvič prijel pri 9. letih, takrat se je vpisal v nižjo glasbeno šolo in začel obiskovati učne ure pri prof. Miroslavu Matiću.

Že po enem letu igranja je postal član domačega pihalnega orkestra. V času nižje glasbene šole je bil tudi član Young Musicians’ International Symphony Orchestra (YMISO).

V zgodnjih najstniških letih se je pridružil bandu By The Way in se z njimi udeležil vseh pomembnih glasbenih festivalov v Sloveniji kot so Melodije morja in sonca (MMS), Orion in Ema.

Kasneje je začel sodelovati kot »session« glasbenik z domačimi in tujimi izvajalci, kot so John Lawton (Uriah Heep), Massimo Savić, 6pack Čukur, Rebeka Dremelj, Billysi, Samuel Lucas, Manca Špik, Manuella, Nuša Derenda, …

Danes Jure deluje kot studijski bobnar, predano prenaša svoje bobnarsko znanje na mlajše generacije in je član rock skupine San Di Ego.

JURE DOLES POUČUJE

Tolkala

Brez tolkal ne gre niti v orkestru niti v drugih glasbenih zasedbah. Učenje tolkal pripomore z držanju ustreznega ritma in je primerno tako za mlade kot starejše.

0
let
0
glasbil
0
učiteljev
0
učencev

OBVESTILA IN ZANIMIVOSTI

Naročite se na obvestila in zanimivosti naše glasbene šole.

Go to Top